SAHRANA ĆERKE STOJEVA: Što ubi dete, što ne ubi mene? (FOTO)

Aleksandra Stojev, učenica srednje Mašinske škole, koju je prošlog četvrtka ubio otac Rade, sahranjena je u Popovcu, na zahtev svoje majke Biljane, koja nije dozvolila da joj dete počiva pored "svog dželata". "Što ubi dete, što ne ubi mene", zapomagala je očajna majka, pokušavajući da skoči u ćerkinu otvorenu raku." Pustite me da idem sa njom", vrištala je očajnica

Šesnaestogodišnja Aleksandra Stojevučenica srednje Mašinske škole koju je prošlog četvrtka ubio otac Rade, sahranjena je u Popovcu na zahtev svoje majke Biljane, koja nije dozvolila da joj dete počiva pored svog dželata. Radetovi roditelji pokušali su da devojčicu sahrane u subotu, zajedno sa sinom, ali je Biljana uz pomoć policije uspela da to spreči.

Povorka od stotinak ljudi okupila se na popovačkom groblju kako bi na poslednji počinak ispratila “tužnu devojčicu” kako je malu nazvao njen razredni starešina Ivan Stojiljković.

- Bila je divno dete, odličan đak, ali je uvek bila tužna. Družila se sa samo nekoliko drugarica, jer je bila veoma povučena. Videlo se da je nešto muči, verovatno ta odvojenost od majke.