PORODIČNA TRAGEDIJA U NIŠU: Pištoljem ubio suprugu i ćerku, pa izvršio samoubistvo! (FOTO) (VIDEO)

Pored puta za Kamenički vis kod Niša Rade Stojev (44) prvo usmrtio suprugu Aleksandru Stojev (33), pa maloletnu ćerku iz prethodnog braka A. S. (16), a potom digao ruku na sebe. Urzok ove porodične tragedije je najverovatnije ljubomora

  • 2

Beživotna tela troje ljudi pronadjena su oko 14.50 časova u ataru sela Kamenica kod mesta zvanog Dabilo kod Niša u vozilu "zastava 128" niških registarskih oznaka. Radi se o Nišliji Radetu Stojevu (44), njegovoj supruzi Aleksandri (33) i ćerki A. S. (16). Ni policija ni istražni organi nisu zvanično saopštili uzroke njihove smrti, ali se pretpostvalja da je Rade ubio ženu i ćerku a zatim počinio samoubistvo.

Kako Telegraf saznaje u niškoj policiji, zločin je prijavio jedan drvoseča koji se zatekao u ovom kraju.

- Taj čovek je prošao kraj vozila koje se nalazilo oko pedesetak metara od puta koji vodi ka spomeniku junacima Čegarske bitke na Kameničkom visu. Video je da nekoga ima u kolima, ali nije prilazio blizu jer je pomislio da se radio o ljubavnom paru koji je došao na izlet. Međutim, kada je ponovo prošao tim putem i video da se vozilo nije pomerilo prišao je vozilu i video mrtvog čoveka sa pištoljem u ruci i beživotna tela žene i deteta – kažu u niškoj policiji.

Na zadnjem vetrobranskom staklu velikim slovima pisalo je "Aleksandra" ali se za sada ne zna da li je Rade na ovaj način izrazio ljubav ćerki ili novoj supruzi.

Uviđaj na mestu tragedije obavio je istražni sudija Višeg suda u Nišu Tomislav Trajković ali on je odbio da saopšti bilo kakve detalje o ovom događaju.

Prema nezvaničnim informacijama, ubijena devojčica je bila Radetova ćerka iz prvog braka. Ona je nakon razvoda sa prvom suprugom živela sa njim. Zbog čega je ubio ćerku i drugu ženu za sada se ne zna ali se spekuliše da je u pitanju ljubomora.

O Radetu Stojevu u ovom trenutku se ne zna mnogo. Ne zna se tačno čime se bavio, ali se predstavljao kao novinar. Ovo iz razloga što je pre dvadesetak godina honorarno sarađivao u niškom dnevnom listu "Narodne novine".

- Sećam ga se dobro, pratio je fudbalski ligu nižeg ranga u sportskoj redakciji. Uvek je delovao nekako mračno, ne pamtim da se ikada nasmejao. Nije me uopšte iznenadilo što je ovako nešto uradio. Nismo bili zadovoljni njegovim radom i on je posle nekoliko meseci otpušten – kaže za Telegraf bivši urednik "Narodnih novina" i šer Stojeva Dragan Veljković.

(V. A. / Foto: Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    16. avgust 2012 | 20:52

    Sta jedan bolestan um moze pociniti. Ne postoji razlog koji bi me naterao da dignem ruku na vlastito dete, ljubomora ne sme biti razlog za takvu tragediju. Ovo postaje sve bolesnije i bolesnije. Pop ubija coveka, covek ubija zenu i vlastitu cer, muz ubijo zenu pa sebe. Strasno da strasnije ne moze da bude.

  • vlada

    16. avgust 2012 | 19:57

    Kakav hopsi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA