Dačić: Najveći Srbin je onaj koji otvori novo radno mesto!

Premijer Srbije je poručio da je zadatak Vlade Srbije da pomogne građanima da kroz krizu prođu sa što manje problema

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da je najveća i najbolja politika danas razvoj ekonomije, da nema nijednog cilja važnijeg od toga i poručio da je najveće herojstvo i najveći Srbin onaj koji otvori novo radno mesto.

Dačić je, prilikom postavljanja kamena temeljca za prvu "Boš" fabriku u Srbiji, poručio da je zadatak Vlade da pomogne građanima da kroz krizu prođu sa što manje problema i dodao da izlaska iz krize nema bez novih investicija, rasta bruto domaćeg proizvoda i društvenog razvoja.

- Najveći deo aktivnosti ove Vlade upravo se zasniva na tome da se pronađe način za bolje funkcionisanje našeg ekonomskog sistema. Najveća i najbolja politika danas je razvoj ekonomije i nema nijednog drugog cilja ako ne zaustavimo pad naše ekonomije - rekao je Dačić.

On je poručio da će Vlada Srbije raditi na stvaranju povoljnijih uslova za rad i poslovanje u Srbiji kao i za nove investicije.

- Danas je najveća politika, najveće herojstvo i najveći je Srbin onaj koji otvori novo radno mesto - istakao je premijer.

(Telegraf.rs / Tanjug)