HIT THE ROAD: Kad su čuli da smo iz Srbije, sva vrata su nam bila otvorena! (FOTO)

- Utisaka je mnogo jer je svaki novi dan posebna priča. Radili smo ono što volimo i za šta živimo - kažu za Telegraf članovi ekspedicije koja je na motorima prešla 9.000 kilometara kroz Evropu i Aziju

Sale, Severian i Mimi nadaleko čuveni su nadimci hrabrih momaka koji su na svoja dva točka prešli više od 9.000 km za 38 dana, a u toj neobičnoj avanturi prošli kroz devet država - Srbiju, Bugarsku, Tursku, Gruziju, Jermeniju, Rusiju, Ukrajinu, Moldaviju, Rumuniju i dve nepriznate teritorije - Abhaziju i Nagorno Karabah!

Sve zanimljive predele, ljude i mesta kroz koje je ekspedicija prošla zabeležili su kamerom od čega će, kako kažu, nastati TV serija i putopisna knjiga.

Sada već čuvenu ekipu bajkera "Hit the Road" na ovom putovanju činili su Saša Petrović, poznatiji kao Sale, vlasnik marketinške agencije, oženjen i ponosni otac troje dece, a u ekipi zadužen, pored dobre atmosfere, i za tehniku i mehaniku.

Pored njega Evropu i Aziju su "prejahali" i Stanimir Miljković, oženjeni inženjer elektrotehnike, a među bajkerima poznatiji kao Severian, kao i Dragan Mijailović zvani Mimi, privatni preduzetnik i otac dvoje dece.