PANDUR POLUDEO: Hteo da otima, siluje, ubija, kuva i jede stotine žena (FOTO)

Tokom jednog od razgovora sa svojim saučesnikom, Gilberto Vale je diskutovao o veličini rerne koju poseduje u kući, rekavši da je dovoljno velika ako se saviju noge žrtve koja bi u njoj bila ispečena

NJUJORK JE DANAS U ŽIŽI! Gotovo istovremeno sa pokoljem koji je u jednom stanu u bogataškom kraju Njujorka izvršila (sumnja se) dadilja izbovši nožem dvoje dece nasmrt, njujorška policija je razotkrila plan svog kolege koji je uhapšen pod optužbom da je planirao da otme, skuva i pojede jednu ženu, prenosi agencija AFP.

Uhapšen je Gilberto Vale, koji je sa saučesnikom za kojim još tragaju organi reda, koristeći policijsku bazu podataka, nameravao da otme svoju žrtvu i zatim je skuva i pojede.

Monstruozni plan otkio je američki Federalni istražni biro (FBI) tako što je u septembru ušao u Valeove mejlove i onlajn komunikaciju. Njujorški policajac je od jula bio u kontaktu sa svojim saučesnikom koji je tražio pet hiljada dolara otkupa za neimenovanu devojku. Policija je u njegovom kompjuteru pronašle datoteku sa podacima o najmanje stotinu žena, njihovim fotografijama i adresama, što je Vale uzeo iz policijskih fajlova.