TVRDIO DA JE VUČIĆEV VOZAČ: Pripadnik "Kobri" vozio sa 1,4 promila alkohola u krvi!

Kada je shvatio da će biti priveden, Nenad Stošić (35) pokušao da se spase pozivajući se na to da je lični vozač prvog potpredsednika Vlade Srbije

Pripadnik specijalne vojne agencije "Kobre" Nenad Stošić (35) upravljao je vozilom sa 1,4 promila alkohola u krvi! Kada ga je zaustavila policija, tvrdio je da lični vozač prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

Stošić je urpavljao automobilom marke "fijat", beogradskih registarskih oznaka, kada ga je, u nedelju oko 2 sata ujutru, u Ulici patrijarha Dimitrija, tokom rutinske kontrole zaustavila saobraćajna policija. Prema nezvaničnim informacijama, koje prenose pojedini mediji, on kod sebe nije imao nikakva dokumenta.

- Nije imao kod sebe ni vozačku, ni saobraćajnu dozvolu. Patrola koja ga je zaustavila videla je da je pijan i podvrgla ga je alko-testu. Pokazalo se da je vozio sa 1,4 promila alkohola u krvi - kaže izvor iz policije za dnevni list "Informer" .

Prema nezvaničnim infomacijama, Stošić je, suočen sa privođenjem, pokušao da se spase i pozvao se na to da je lični vozač potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića. Međutim, kako prenosi dnevni list "Alo", Vojna policija je ubrzo reagovala i potvrdila da je Stošić pripadnik "Kobri", ali ne i da je Vučićev vozač.

- U Vučićevoj pratnji povremeno budu dva do tri automobila koja ga obezbeđuju. Međutim, jednim od njih upravlja i sam Stošić, ali on nema nikakve kontakte sa Vučićem - tvrdi izvor "Alo"-a.

Protiv Stošića je podneta prijava za vožnju u pijanom stanju.

(M. S. / Izvori: Infomer, Alo)