"ISKOPAĆE NAM ĆERKU": Policajac siledžija ne da roditeljima poginule supruge da vide unuke!

Milosav Stiković, nedavno suspendovan zbog surovog hapšenja Beograđanke na Dorćolu, izgubio je suprugu u saobraćajnoj nesreći pre šest meseci. Stiković je za vreme nezgode spavao na mestu suvozača

Milosav Stiković, suspendovani policajac zbog brutalnog hapšenja samohrane majke u Višnjićevoj ulici pred maloletnom ćerkom, preživeo je porodičnu tragediju kada je pre šest meseci u saobraćajnoj nesreći poginula njegova žena. Stiković je u tom momentu bio na mestu suvozača, a za vreme udesa je spavao i nije ništa čuo!

Od tada je sam sa dvoje dece U. S. (11) i A. A. (4), koji su u vreme udesa bili na zadnjem sedištu, a roditeljima pokojne supruge je zabranio da viđaju unuke.

Roditelji preminule Vesne Stiković, V. V.  i B. V. kažu da ni dan-danas nakon skoro pola godine, nisu dobili ni izveštaj sa obdukcije niti sa uviđaja na mestu nesreće.

- Nesreća se dogodila kada su se vraćali sa svadbe iz mesta Crkveni Toci, odakle je Stiković. Vesna je za volan sela kada su kod Gornjeg Milanovca izašli na magistralu i nakon 500 metara dogodio se udes. Ni danas ne znamo šta se dogodilo, ona je bila jako dobar vozač, a naš zet tvrdi da je spavao na prednjem sedištu kada se sve dešavalo, kao i deca - priča otac.

On dodaje da nije bila na mestu mrtva već je prebačena u kragujevačku bolnicu, gde su kasnije izvršili i obdukciju.

- Kada su ambulantna kola došla, naš zet je ostao da zbrinjava auto, dok mu je teško povređena žena vožena u bolnicu. Policajac u Gornjem Milanovcu mi je rekao da bi ona preživela da je bila vezana. Voleo bih da dobijem taj izveštaj, da samo saznam šta se dešavalo -  kaže otac.