VULGARNO: Ginekolog stavio ženski polni organ na vizitkartu! (18+) (FOTO)

- Bizarna vizitkarta odštampana je u stotinak primeraka kao fora - kaže doktor Aranđelović, i nije deljena pacijentima već je bila pokušaj da se našali sa prijateljima

Vulgarna fotografija ženskog polnog organa bila je izbor za "reklamu" na vizitkarti ginekologa dr Nemanje Aranđelovića!

Dr Aranđelović je usluge koje je kao specijalista ginekologije i akušerstva pružao pri Zdravstvenom centru Knjaževac reklamirao na krajnje čudan način - na vizitkarti sa memorandumom ustanove u kojoj radi, kao i svim neophodnim mejl adresama i brojevima telefona, u prvi plan je stavio i sliku ženskog polnog organa!

To ne bi bilo toliko čudno i strašno da na njoj nije prikazan ovaj intimni deo tela žene koja se vulgarno dodiruje. Da ne vidite šta na kartici piše, sigurno biste pomislili da je reklama za porno-sajt!

- Vizitkartu mi je u nekih stotinak primeraka odštampao prijatelj 2008. godine, a fotografiju je našao na internetu. Napravili smo to kao foru, jer smo želeli da se našalimo. Nisam je delio pacijentkinjama, već samo poznanicima koji su bili oduševljeni - rekao je ovaj "duhoviti" ginekolog za "Kurir", i dodao da je zbog tog slučaja svojevremeno protiv njega bila podignuta prijava, a snosio je određene posledice i u zdravstvenom centru u kojem je tada radio.

Kako kaže dr Rodoljub Đorđević, trenutni načelnik dispanzera za žene pri ovoj zdravstvenoj ustanovi, mnoge njihove koleginice bile su uvređene zbog te vizitkarte.

- Nijednu nisam video, ali znam za tu priču, jer su se mnoge doktorke osećale neprijatno. Naš kolega je to delio po kafanama i u gradu, ali tim njegovim neozbiljnim činom kompromitovao je kako sebe tako i našu ustanovu. A koliko se sećam, dr Aranđelović tada nije dobio otkaz, ni smanjenje plate - rekao je dr Đorđević iz Zdravstvenog centra Knjaževac.

(Telegraf.rs / Izvor / Foto: Kurir)