NASTAVAK SLEDI: Mišković posle 4 sata izašao iz policije, obećao da će da priča o "Nibens grupi"! (FOTO) (VIDEO)

Vlasnik "Delte" izašao iz Palate Srbija, gde će ponovo doći za koji dan, kada će biti nastavljeno ispitivanje oko poslovanja sa "Nibens grupom" i privatizacija državnih građevinskih firmi. Neposredno pre njega, iz zgrade izašla predsednica UO Luke "Beograd" Ivana Veselinović

Vlasnik “Delta Holdinga” Miroslav Mišković izašao je  iz zgrade SIV1 gde je i sedište Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, posle više od četiri sata saslušanja.

Mišković je iz zgrade Palate Srbija na Novom Beogradu, izašao na zapadni ulaz, gde ga je sačekao crni BMW, koji ga je jutros oko 11 sati dovezao na salušanje.

Kako Telegraf saznaje iz dobroobaveštenih izvora vlasnik Delte najviše je bio saslušavan u vezi sa poslovima “Del real” firme.

Miroslav Mišković odbio je i da prihavati ponudu inspektora da se saslušanje i posle, zakonskih četiri sata, nastavi, te je ono prekinuto i zakazan je nastavak suđenja za naredne dane, saznaje naš portal.

On, ipak, nije poricao nijednu dokumentaciju i dokaze za koje je pitan, govoreći da o tome dosta zna i da će o svemu da priča.

Mišković se, kako se navodi u saopštenju kompanije, u skladu sa svojom građanskom dužnošću, odazvao pozivu.

"Delta" je u ranijem saopštenju istakla da su u prethodnom periodu sprovedena “duga i opsežna” istraživanja rada te kompanije tokom čega je u potpunosti odgovoreno na sva pitanja o poslovanju kompanije.