ISPOVEST PUTNIKA: Zavejani smo od sinoć, spavali smo na benzinskoj pumpi!

- Auto-put Subotica - Novi Sad uopšte nije očišćen, čak ni grtalica nije prošla ovuda, a kamoli da je bačena so. Na svu muku, autobusu kojim smo krenuli iz Mađarske zaledio se točak - priča čitalac Telegrafa

Iako nadležne službe tvrde da je situacija "zadovoljavajuća" i da se danonoćno radi na raščišćavanju snežnog pokrivača, čitalac Telegrafa, koji se javio našoj redakciji, sa porodicom je "zavejan" od sinoć na auto-putu Subotica- Novi Sad, bez naznaka da će svoj put uskoro nastaviti.

- Krenuli smo sinoć iz Mađarske oko pola osam, na granici, na kojoj je bilo samo pet autobusa, čekali smo tri sata, čim smo je prešli zbog neprohodnosti puteva smestili su nas na benzinsku pumpu, gde smo i proveli noć - ispričao je naš čitalac.

Na svu muku koja ih je snašla, njihovom autobusu, kojim su krenuli iz Mađarske, zaledio se točak.

- Na sve ovo, sada saznajemo da se izgleda zaledio točak, vozač pokušava da skrene i stabilizuje autobus, ali ne može, ljudi žele da izađu iz autobusa. Toliko je snega da vozač prosto ne može da održi ravnotežu autobusa i da skrene sa auto-puta Horgoš- Novi Sad, koji je potpuno neočišćen - navodi naš sagovornik.

Nakon nekoliko sati čekanja na izlaznoj petlji prema Paliću, putnici su odlučili da "preuzmu stvar u svoje ruke".