Načelnik KG policije navija za Zvezdu! (FOTO)

Načelnik Policije Kragujevca Ivan Đorović, koji je zadužen za obezbeđivanje meča finala Kupa, prošle godine s obeležjima Zvezde na fudbalskom meču u Kragujevcu upao među domaće navijače

Incidente s finalnog meča Kupa Koraća između Partizana i Crvene zvezde rešava načelnik policije Kragujevca Ivan Đorović, koji je navijač Zvezde!

O tome svedoči i izjava u saopštenju KK Partizan, u kojoj se podseća da je Đorović prošle godine u majici "delija" kao pripadnik MUP obezbeđivao fudbalski meč Radničkog 1923 i Beograđana odigran u Kragujevcu 16. septembra 2012.

Taj duel će ostati upamćen po Đoroviću, koji je sa službenom legitimacijom MUP-a s obeležjem Crvene zvezde ušao među navijače Radničkog iz Kragujevca i insistirao da ga na tom delu tribine obezbeđuju pripadnici policije do kraja utakmice.

Načelnik je predvodio i organizovao na stadionu i pripadnike policije i gostujuće navijače i samo zahvaljujući prisebnosti i interveciji Žandarmerije nije došlo do obračuna između dve navijačke grupe s teškim posledicama.

(Telegraf.rs / fkradnicki.com)