NIŠ: Izboden mladić zbog devojke

- N. F. je sinoć šetao sa svojom prijateljicom, kada su ga trojica napadača presrela i napala, a tokom tuče mu je Strahinja zadao više udaraca nožem u stomak - saopšteno je u niškoj policiji

Dvadesetšestogodišnji Nišlija N. F. sinoć je izboden nožem u Ulici Nikole Pašića, u centru Niša, zbog čega su dve osobe uhapšene dok se za trećom traga.

Kako je saopštila policija, sumnja se da su Strahinja M. i Stevan V., obojica dvadesetogodišnjaci, sa još jednim mladićem napali N. F. i naneli mu teške telesne povrede opasne po život zbog kojih je zadržan na lečenju na Hirurškoj klinici Kliničkog centra u Nišu.

Kako saznaje Telegraf rs, povod za tragediju bio je raniji sukob između N. F. i napadača.

- Prema dosadašnjim saznanjima, sumnja se da je do tragedije došlo zbog svađe oko devojke. N. F. je sinoć šetao sa svojom prijateljicom, kada su ga ova trojica presrela i napala, a tokom tuče mu je Strahinja zadao više udaraca nožem u stomak. Iste večeri uhapsili smo Stevana dok se Strahinja jutros predao, a intenzivno tragamo i za trećim napadačem - saopšteno je u niškoj policiji.

Policija je saopštila da je Strahinji određeno zadržavanje do 48 sati zbog pokušaja ubistva, a Stevanu zbog učestvovanja u tuči, nakon čega će biti privedeni na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda.

Kako je našem portalu potvrđeno u Kliničkom centru, N. F. je zadobio više udaraca nožem u stomak usled čega je došlo do povrede jetre i unutrašnjih organa. Mladić je na Odeljenju intenzivne nege, a lekari njegovo stanje ocenjuju kao teško.

(D. L.)