Uhapšen pomagač napadača na maturanta, otkrio ga drug koji se krio u šumi!

Kragujevačka policija jutros je uhapsila Nikolu Š. (19) iz Kragujevca za koga sumnja da je pomagao Darku R. (20) u napadu na maturanta Politehničke škole Stefana J. (18)

Kragujevačka policija jutros je uhapsila Nikolu Š. (19) iz Kragujevca za koga sumnja da je pomagao Darku R. (20) u napadu na maturanta Politehničke škole Stefana J. (18), koji se nalazi na lečenju u Kliničkom centru i čiji je život i dalje ugrožen.

Inspektori MUP-a pronašli i uhapsili i Nikolu Š. (19), za koga se sumnja da je pomagao u izvršenju ovog krivičnog dela, tako što je u piceriji "Premijer" sprečavao prisutne da odbrane maturanta.

Radivojević je, kako je izjavio Ivan Đorović, načelnik kragujevačke policije, uhapšen u naselju Bresnica. Darko Radivojević se sakrivao u okolnim selima i šumama, ali su policajci uspeli da ga namame da siđe u grad, i tako ga uhapsili.

U prvi mah je pokušao da se beži, ali je uvidevši da je opkoljen i da je u bezizlaznoj situaciji, nakon pregovora sa specijalnim policijskim timom, odlučio da se preda. On se sumnjiči za krivično delo ubistvo u pokušaju.

Dvojica nasilnika, uz krivičnu prijavu, u toku prepodneva biće privedena istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu, navedeno je u saopštenju policije u kojem se navodi da je Darko R. (20) zbog sumnje da je pokušao da ubije Stefana J. uhapšen sinoć oko 21 sat u naselju Bresnica.

(Telegraf.rs / Tanjug)