BUDIMO HUMANI: I Aniti je, kao i Tijani, potrebno novo srce!

Anita Balaž (11), kao i Tijana Ognjanović, boluje od restriktivne kardiomiopatije, a operacija košta oko milion dolara. Svi koji žele da pomognu na ovom mestu mogu videti kako

POMOGLI SMO TIJANI, POMOZIMO I OVOM DETETU! Aniti Balaž (11), iz Erdevika kod Šida, neophodna je transplantacija srca, a njenim roditeljima više od milion dolara kako bi joj ovu medicinsku intervenciju omogućili.

Nažalost, životi mališana u Srbiji obolelih od teških bolesti sve češće zavise od dobre volje onih koji imaju finansijskih mogućnosti da im pomognu. Isto kao Tijana Ognjanović, za čiji problem šira javnost nije čula dok glumac Sergej Trifunović nije o tome govorio u rijalitiju "Veliki Brat", i Anita boluje od restriktivne kardiomiopatije.

Kako za Telegraf kaže njen otac Miodrag Bajac, za ovu operaciju potrebno je oko milion dolara.

- Treba da odemo u Tiršovu, da joj urade kateterizaciju i da njena dokumenta pošalju u Hjuston. Kontaktirao sam našeg doktora tamo, Rajka Radovančevića, koji mi je rekao da nema razloga da ona ne bude prihvaćena, ali me upozorio da će to koštati oko milion dolara - kaže Miodrag.

Primalac: Anita Balaž, mesto Erdevik

Dinarski račun: 205-9011005017941-36, Komercijalna banka

Devizni račun: SWIFT: KOBBRSBG IBAN:RS35205903101933371543

(Telegraf.rs)