Tijana na prvim pregledima u Hjustonu!

Tijana Ognjanović u bolnici, gde joj je pre šest godina dijagnostikovana restriktivna kardiomiopatija, trenutno prolazi niz pregleda i ispitivanja kako bi se utvrdilo tačno stanje njene bolesti

  • 2

Porodica Ognjanović - Tijana, njena majka Jelena i otac Nebojša - stigli su u Teksašku dečju bolnicu u Hjustonu.

U bolnici Tijana, kojoj je pre šest godina dijagnostikovana restriktivna kardiomiopatija, trenutno prolazi niz pregleda i ispitivanja kako bi se utvrdilo tačno stanje njenog organizma radi uključivanja na listu čekanja za odgovarajući srčani organ za transplantaciju, koja je jedini način da se spase njen mladi život.

Specijalizovani medicinski let do Hjustona je bio udoban i Tijana ga je dobro podnela.

Tijana je ceo jučerašnji dan provela u bolnici gde je bila podvrgnuta temeljnim ispitivanjima. Prvi utisci o bolnici, posvećenim lekarima i nezi su veoma ohrabrujući. Predstoji višemesečno čekanje da se odgovarajući organ pojavi na listi doniranih organa, najvažnije je da Tijanino stanje za to vreme bude stabilno. Porodica Ognjanović veoma je strpljiva, ojačana verom i podrškom najbolje medicinske nege koja postoji.

Kako bi Tijani obezbedili mir i spokojstvo koji su neophodni za njen oporavak, lekari su preporučili da se porodica povuče na neko vreme od pažnje javnosti i ukupno umanji izloženost tenziji.

Dug put tek predstoji za porodicu Ognjanović, koja je veoma zahvalna svim prijateljima, porodici, medijima, društveno odgovornim kompanijama i svim ljudima dobre volje koji su omogućili ovaj put ka Tijaninom ozdravljenju, stoji u saopštenju na Tijaninoj Fejsbuk stranici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    16. april 2013 | 18:14

    Sve najbolje. Držimo ti palčeve!

  • Milutin Aleksic

    16. april 2013 | 20:47

    Srećice,želimo ti uspešno lečenje i svu SREĆU ovoga sveta!!!Aleksići i Uroševići!!!:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA