PREPORUKA IZ LAGUNE: Kako da imate bolju karijeru, više sreće i novca?

Šampionsko mesto na Laguninoj listi i dalje drži Samanta Jang sa bestselerom "Dablin strit", a poznata beogradska izdavačka kuća predlaže i "Veštinu jasnog mišljenja" Rolfa Dobelija iz koje ćete naučiti kako da ne pravite greške koje nanose štetu vašem novcu, karijeri i sreći

Izdavačka kuća "Laguna" preporučuje "Teoriju zavere" Dejana Lučića koja će vam pružiti šansu da napravite srpsko tajno društvo, i uključite se u rat tajnih društava za prevlast nad svetom! Na književnom repertoaru ove nedelje je i Rolf Dobeli sa svojom "Veštinom jasnog mišljenja". Iz ovog štiva ćete saznati koje su sistematske greške u mišljenju koje nanose veliku štetu novcu, karijeri, sreći. Za čitateljke pak rezervisano je praktično štivo Zorice Karanović "Moć želje", uz koje možete da izbegnete zamku življenja života „kao po kazni“, prečicu za depresiju i otuđenje.

Dejan Lučić

"Teorija zavere"

Priručnik za osvajanje vlasti. Prvi nivo.

Ovaj vodič za životni optimizam će vam osloboditi um, pročistiti čula i udahnuti životnu energiju koju ranije niste osetili ili niste znali da je imate u sebi. Lepota života je u nama, a ne u stvarima i pojavama koje nas okružuju. Naši ciljevi u životu su zapravo naše želje.

Kad ostvari želju, čovek oseti zadovoljstvo. A ukoliko je ta želja izuzetno važna, onda njeno ostvarenje vodi ka dostizanju sreće. Srećni i zadovoljni ljudi su uvek uspešni, jer se ne takmiče sa drugima nego žive u skladu sa svojim vrednostima i željama.

Doktor Zorica Karanović u svojoj najnovijoj knjizi "Moć želje" daje niz stručnih saveta, sugestija i primera iz svakodnevnog života, koji će vam pomoći da poboljšate život i pomirite se sa sobom, jer samo tako možete da se pomirite sa svetom koji vas okružuje.

Lista najprodavanijih Laguninih izdanja:

1. Samanta Jang "Dablin strit"

2. Vanja Bulić "Jovanovo zaveštanje"

3. Izabela Mon "Mia i ja: Lirijina tajna"

4. Trejsi Ševalije "Poslednji begunac"

5. Nikolas Sparks "Utočište"

6. Luiz Miler "Naš brat"

7. Izabela Mon "Mia i ja: Mia i vilenjaci"

8. Kejt Morton "Davni sati"

9. Žoze Saramago "Putovanje kroz Portugaliju"

10. Izabela Mon "Mia i ja: Mia i trubica"

(Telegraf.rs)