Ovo je žiro račun za pomoć porodici čiji su se sinovi utopili

Zbog teške materijalne situacije, otac dvojice braće Aleksandra (21) i Bojana Ivaniševića (23) koji su se udavili u jezeru kod Varvarina Siniša Ivanišević apelovao je da mu se pomogne oko troškova sahrane sinova. Ovde pogledajte kako

Zbog teške materijalne situacije, otac dvojice braće Aleksandra (21) i Bojana Ivaniševića (23) koji su se udavili u jezeru kod Varvarina Siniša Ivanišević apelovao je da mu se pomogne oko troškova sahrane sinova.

Nesrećna porodica Ivanišević u kojoj su posle davljenja Bojana i Aleksandra ostali otac Siniša sa suprugom i snaja Jelena, Bojanova supruga sa dve maloletne ćerke, dobili su od opštine Paraćin 50.000 dinara kako bi se namirili troškovi sahrane.

- Kao i uvek kada se radi o izbeglicama i porodicama u teškoj materijalnoj stuaciji, opština plaća troškove sahrane. Mi ćemo i sada to uraditi. U Sikirici se ne plaća grobno mesto, radi se o troškovima sanduka i pratećih stvari. To je redovni postupak - kaže Paunović.

ŽIRO RAČUN

Ko želi da pomogne ovoj nesrećnoj porodici i dvema devojčicama, ćerkama nastradalog Bojana Ivaniševića, može to da uradi na račun Centra za komunikaciju "Pravda" sa naznakom Za porodicu Ivanišević 160-187477-51 Banka Intesa. Sredstva će biti namenjena za pomoć deci.

(P. S.)