KUĆA STRAVE: Ovde je britanski kanibal planirao da jede decu (FOTO) (VIDEO)

Američki FBI objavio je fotografije koje su snimljene u kući Britanca iz Masačusetsa Džofrija Portveja. Na njima se vidi oprema za mučenje i vezivanje, noževi, lisice, kasapska oprema, dva velika frižidera i kao vrhunac izopačenosti - dečji mrtvački sanduk

Američki mediji objavili su ekskluzivne fotografije kuće u kojoj je pedofil Džofri Portvej (40), Britanac koji živi u Masačusetsu, planirao da siluje, muči i pojede mališane! Portvej je unutrašnjost kuće preuredio u tamnicu gde je planirao da ispuni svoje bolesne fantazije. Britanac je uhapšen ranije ove godine i u međuvremenu je osuđen na 27 godina zbog toga što je planirao otmicu dece i zbog distribuisanja dečje pornografije.

Njegov dom spolja izgleda kao tipična američka kuća u predgrađu. Međutim, monstrum je unutrašnjost preuredio u mučilište. On je od jedne prostorije u podrumu napravio tamnicu u kojoj je planirao da siluje i muči decu. Portvej je napravio skriveni prolaz do mučilišta koje je opremio opremom za zlostavljanje dece.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)