SEKTAŠI SU MEĐU NAMA: Piju sopstvenu krv dok orgijaju i biraju ko će umreti! (FOTO)

Najnoviji slučaj studentkinje koja je izvršila samoubistvo skokom sa Filološkog fakulteta, otvorio je ponovo pitanje da li su među nama sektaši, jer njene kolege svedoče da je nesrećna J.R. imala veze sa ozloglašenom sektom "Crna ruža". Telegraf vam predstavlja kako funkcioniše "Crna ruža" i ostale satanističke sekte u Srbiji

- Pričala je o nepravdama i mučilo je što neke stvari ne može da ispravi. Ponašala se čudno. Spominjala je sekte. Ali, nažalost, niko je nije shvatio ozbiljno – priča jedan od kolega nastradale studentkinje, a komšije su za devojku imali samo reči hvale.

U njenoj ruci pronađen je crni konac, a njene kolege smatraju da je bila pripadnica "Crne ruže" zbog svega što im je govorila nekoliko dana pred smrt.  Članovi „Crne ruže“ sebi život oduzimaju po principu „bacanja kockice“, a poznati su i po tome da vrbuju isključivo visokointeligentnu decu. Neretko piju ljudsku i životinjsku krv. Kada „kocka“ izabere osobu koja mora sebi da oduzme život, sekta im šalje pismo na kojoj je nacrtana crna ruža i napisan datum samoubistva.

"Crna ruža" je samo jedna od destruktivnih i opasnih satanističkih sekti koje deluju u Srbiji.

OTKUD SATANISTI U SRBIJI?

Anton Šandor Lavej, amerikanac mađarskog porekla, osnivač je "Satanine crkve" koja je udarila temelje savremenom satanizmu.

U toku svoje evropske misije osnivač „Satanine crkve", Šandor Lavej, još je sredinom osamdesetih osnovao u Segedinu ogranak svoje organizacije, pod nazivom „Sotona". Misija se proširila u tadašnju Jugoslaviju gde nastaje nekoliko međusobno gotovo identičnih ogranaka „Satanine crkve".

Jedan od njih, „Crna ruža", možda je najbrojniji, jer prema nezvaničnim podacima okuplja u Vojvodini i Beogradu izmeću dve i tri hiljade sledbenika, raspoređenih u preko pedeset grupa. Iz „Crne ruže" nastali su „Loša vera", „Vatra pakla", „Crna škorpija", „Satanini sledbenici" i „Satanina braća".

undefined

Ni za jednu od ovih sekti ne bismo znali da, nažalost, nisu ostavile neki kriminalni trag iza sebe. Kada su u pitanju sledbenici "Crne ruže" ređe se dešava da uredno vrše obred crne mise, molitve Satani ili da čitaju delove „Satanske biblije".

Najčešće su to bukvalno žurke na grobljima, uz konzumaciju narkotika ili alkohola, uz skaredno raskopavanje svežih grobova, razbacivanje venaca, lomljenje krstova i iscrtavanje pentagrama na nadgrobnim pločama.

„Crnoj ruži" pripadao je vojnik Nandor Kiš iz Subotice koji je u junu 1993. u Šapcu , u kasarni „Mika Mitrović", dvojicu vojnika ubio i nekolicinu ranio, a zatim se ubio.

Tokom crne mise praktikuje se jedenje crnog hleba koji je sačinjen od brašna i krvi, a postoje slučajevi kada se umesto životinjske krvi koristi ljudska.

SATANISTI U SVETU

Broj satanističkih sekti u svetu je veliki, ali su po pravilu kratkog veka, jer je samoubistvo u takvim okruženjima sasvim normalan čin, čak  je i poželjan, pa se često dešavalo da sledbenici neke sekte izvrše kolektivno samoubistvo.

U 20.veku najzastupljenija je bila Satanina crkva Antona Šandora Laveja, koji je udario temelje savremenom satanizmu i napisao nekoliko knjiga.

Prvi zločin koji je uzbudio svetsku javnost, a to je četvorostruko ubistvo koje je počinio Čarls Menson. Ovaj zločin desio se 08. 08. 1969, u predgrađu Los Anđelesa, u kući Romana Polanskog. Bilo je više od petnaest prisutnih, a istraga je pokazala da su svi bili pristalice spiritizma, crne magije i satanizma, i to baš članovi Lavejove „Satanine crkve".

Vreme je prošlo u zabavi, uz muziku, alkohol i drogu. U zoru jedan pripadnik „Satanine crkve" pokušao je da flertuje sa jednom ženom koja je bila u drugom stanju. Najpre je došlo do manjeg incidenta, a onda je nastupio Čarls Menson, ubivši i ovu ženu koja je bila u drugom stanju, suprugu Romana Polanskog, Šaron Tejt, i još dvoje ljudi.

"Vrata raja, "Loza Davidova", "Hram naroda", "Belo bratstvo"...samo su neka imena od satanistiških sekti koje su postojale, a potom su njihovi sledbenici tragično završavali.

O slučajevima nasilnih smrti, remećenja javnog reda i mira i sličnih radnji koje su zabeležene u zapisnicima MUP - a i predstavljaju istinito svedočanstvo o delovanju satanističkih sekti na ovom području, a pogotovo u Beogradu biće govora u nastavku serijala.

(Telegraf.rs)