OGLASIO SE REIN OTAC: Nisam zlostavljao Natašu, htela je da abortira!

Robert Matijević pokazao SMS poruke za koje tvrdi da mu ih je slala Nataša kada je zatrudnela, a u kojima navodi da je zakazala abortus jer ne želi da rodi dete

Robert Matijević otac trogodišnje Ree Matijević tvrdi da je njegova supruga Nataša obmanula i izmanipulasala i srpsku i hrvatsku javnost pričama da ju je zlostavljao i traži da se omogući povratak devojčice u Hrvatsku kako bi se nastavio postupak o starateljstvu pred nadležnim sudom u Zagrebu.

Prethodnih dana su građani Ljiga organizovali više protesta kako devojčica ne bi bila predata ocu, kako je presudio Osnovni sud u Valjevu, po odredbama Haške konvencije o otmici deteta.

Majka Nataša je prethodno u Zagrebu dobila starateljstvo nad detetom, ali je brakorazvodna parnica u toku, a ona je pre tri godine iz Zagreba pobegla sa detetom u Ljig, jer je, kako tvrdi, trpela nasilje u porodici od supruga.

Robert Matijević, sa druge strane, navodi da nikada nije ni fizički ni psihički ni seksualno zlostavljao Natašu Matijević, da ona ne govori istinu i da je "izmanipulisala celu srpsku i hrvatsku javnost".

(Telegraf.rs / Tanjug)