BLOGOMANIJA: Za sedam dana prijavljeno više od 350 ljudi

Na ovogodišnjoj Blogomaniji očekuje vas 40 sati vrhunskog programa, učešće relevantnih profesionalaca iz oblasti Interneta, medija, kao i marketinški i PR stručnjaci, koji će ukazati na aktuelno stanje tržišta zemalja u regionu

Blogomanija 2013, koja se održava na Kopaoniku od 28. novembra do 1. decembra, okupiće predstavnike svih relevantnih marketinških i PR agencija iz regiona, predstavnike kompanija koje svoje prisustvo grade i na internetu, vlasnike medija, portala i sajtova, programerske i dizajnerske firme, kao i IT profesionalce i ljude sličnih zanimanja, ali i veliki broj mladih koji razmišlja o karijeri upravo u ovim delatnostima.

Pozitivna iskustva sa prošlogodišnje Blogomanije motivišu, ali i obavezuju organizatore, pa je ove godine predviđeno više od 40 sati vrhunskog programa koji će učesnicima pokazati kakvo je aktuelno stanje tržišta zemalja u regionu. Veliku pažnju će svakako privući mišljenja ljudi iz najvećih agencija, kao i predstavnika najvećih klijenata.

Ako se već niste spakovali, razmislite još jednom, jer Blogomanija je i idealan kratki predah osveženja koji vam upravo fali za pobednički kraj i ove poslovne godine!

(Telegraf.rs)