Šeik gradi hotel na Kopaoniku od 10.000 kvadrata!

Čim se završi zimska sezona Kopaonik će postati "gradilište", jer će naš najlepši zimski centar biti bogatiji za dva reprezentativna objekta, vlasništvo najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića i šeika Muhameda bin Zajed

Princ prestolonaslednik UAE šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan na Kopaoniku gradi luksuzni hotel od 10.000 kvadrata u planinskom stilu, pišu "Novosti".

Kako navodi ovaj list,  čim se završi zimska sezona Kopaonik će postati "gradilište", jer će naš najlepši zimski centar biti bogatiji za dva reprezentativna objekta, vlasništvo najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića i šeika Muhameda bin Zajeda.

Posle prestolonaslednika Ujedinjenih Arapskih Emirata, koji će na mestu starog hotela "Jugobanka" graditi supermoderno zdanje u planinskom stilu od 10.000 kvadrata, i slavni teniser Novak Đoković uložiće u ski-centar.

Šeikov tim će u maju početi izgradnju modernog zdanja površine oko 10.000 kvadrata, koji će podsećati na švajcarske skijaške brvnare. Hotel će biti izgrađen od prirodnih i najskupljih materijala, pa će biti prava turistička atrakcija.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)