Srpkinje traže penise od 40 centimetara! Saznajte zašto (FOTO)

Vreme čitanja: oko 2 min.

Telegraf istražuje koja seksualna pomagala i igračke najviše inspirišu Srbe

Srbija važi za konzervativnu i tradicionalnu sredinu u kojoj su intimni odnosi dugo bili tabu tema. Doba interneta učinilo je da erotski i pornografski sadržaji postanu dostupni bezmalo svima. Međutim, pomen seksualnih pomagala i igračaka još uvek izaziva kikot.

Beogradski seks-šopovi nude širok spektar proizvoda za seksualni užitak i raspaljivanje mašte. Iz razgovora sa zaposlenima u popularnom sex-šopu "Srećni ljudi" saznali smo neke zanimljive činjenice o seksualnim navikama Beograđana.

Najviše se kupuju vibratori, kuglice za vaginalnu upotrebu i seksi donji veš i to uglavnom kao pokloni za Novu godinu ili Dan zaljubljenih. Za razliku od ovih praznika, kada posao dobro ide, 8. mart je za prodavce u seks-šopu dan kao i svaki drugi.

Sredstva za povećanje penisa se slabo prodaju - izgleda da su ovdašnji muškarci prilično zadovoljni i samouvereni kada je veličina u pitanju.

Ili je baš to možda razlog što iz kategorije "extra large" Srpkinje kupuju penise od 30 do 40 cm.

Kada je reč o tome šta je popularnije - vibrator i dildo vode u odnosu na ostale proizvode. Saznali smo da odluka zavisi od toga da li kupcima više odgovara da koriste ruke dok rukuju vibratorom, ili da ih "odmore" i puste da vakuum odradi svoje kada je upotreba dilda u pitanju. Popularan proizvod među damama su i "klitoralni masažeri", a saznali smo da su proizvodi za vaginalnu upotrebu popularniji u odnosu na one namenjene analnoj upotrebi.

Osam stvari koje vam niko neće reći o analnom seksu, a baš biste hteli da znate!

Među muškarcima posebno su popularne "veštačke vagine", dok se lutke na naduvavanje prodaju kao šaljiv poklon. Iz SM kategorije najviše se prodaju klasični proizvodi kao što su lisice i bičevi, ali i "kugla za usta" i "štipaljke za bradavice".

- Ne traže se ekstremne stvari, to je možda popularnije na Zapadu, ali ovde ne - rekli su zaposleni u seks-šopu, i dodali da smo se definitivno malo oslobodili kada su seks-igračke u pitanju.

(A. M.)