SAMO SEKUND POSLE PONOĆI: Nemanja je prva beba rođena u novoj godini! (FOTO)

- Odlično se osećam, beba je zdrava i veoma grlata – kroz osmeh nam je rekla ponosna mama Danijela Živanović (37) iz Beograda. Pored malenog Nemanje, druga beba u novoj godini rođena je samo deset minuta posle ponoći

Samo sekund posle ponoći u porodilištu GAK "Narodni front" rodila se prva beba u novoj godini! Mali Nemanja rođen je prirodnim putem, a težak je 3.250 kilograma. Majka i beba se osećaju odlično.

Ponosna mama Danijela Živanović (37) iz Beograda izjavila je da je veoma srećna što je njen Nemanja prva beba u novoj godini.

- Odlično se osećam, beba je zdrava i veoma grlata – kroz osmeh nam je rekla Danijela dok je unaručju držala malog Nemanju, koji je novinare pozdravio glasnim plačem.

Nemanja je treće dete porodice Živanović, koja se obradovala što je posle dve devojčice dobila i dečaka. Danijela nam je otkrila da je trebalo da se porodi 22. januara, ali je izgleda Nemanja rešio da dođe na svet ranije.

- Nisam očekivala da će moja beba biti prva beba u Novoj godini, ali mi je drago što jeste – rekla je Danijela.

Redakcija Telegrafa je mami poklonila najnoviji Tesla tablet računar, kao mali znak pažnje.

- Hvala vam puno, zaista ste me iznenadili, nisam očekivala poklon – zahvalila nam se Danijela i poželela nam da se lepo provedemo u ostatku novogodišnje noći.

Doktorka Donka Mojović, koja je vodila porođaj, izjavila je porođaj protekao u najboljem redu.

- Beba je prvi uzdah imala baš u prvoj sekundi posle ponoći. Ovo je zaista najlepši posao – rekla je doktorka Mojović kroz osmeh.

Pored malenog Nemanje, druga beba u novoj godini rođena je samo deset minuta posle ponoći. Ponosna mama je Darinka Grujić (29), a devojčica je teška 3.500 kilograma, rođena takođe prirodnim putem.

Redakcija Telegrafa želi prvim bebama i njihovim roditeljima sve najbolje u 2015. godini, kao i u narednim godinama.

(J. R.)