GORELA ZGRADA GRADSKE UPRAVE: Kuljao dim u centru Beograda! (FOTO) (VIDEO)

Vatra je izbila u menjačnici koja se nalazi u prizemlju zgrade Gradske uprave, a prema nezvaničnim informacijama, do požara je došlo zbog kvara na instalacijama

U Beogradu u Ulici 27. marta 43-45 došlo je do požara kada se zapalila menjačnica koja se nalazi u sklopu zgrade Gradske uprave, saznaje Telegraf.

Ekipa vatrogasne službe i policije je reagovala veoma brzo i svi ljudi koji su se nalazili unutar zgrade su ubrzo evakuisani, a prema njihovim rečima, zbog velike koncentracije dima, sumnja se da će sutra biti moguć rad u prostorijama Uprave grada.

Vatrogasci su, u nameri da ugase vatru i dođu do glavnog uzroka požara, isekli vrata menjačnice.

Dim iz ovog objekta se proširio kroz ventilacione otvore na celu zgradu, koja se velikom brzinom napunila velikom količinom dima.

Prema nezvaničnim informacijama, do požara je došlo zbog kvara na instalacijama u ovoj menjačnici.

Osim vatrogasaca i policije, na lice mesta su u roku od par minuta stigli i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, kao i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

Pogledajte video:

Zabranjeno je preuzimanje snimka ili delova snimka, kao i fotografije, bez dozvole uredništva internet portala Telegraf.rs - Svaki drugi način prenošenja klipa ili njegovog dela smatraće se krivičnim delom!

(Telegraf.rs / E. T.)