BEBA DANA: Neodoljivog Ignjata danas obožava cela Srbija! (FOTO)

Srbija danas slavi život Ignjata Miškovića, bebe rođene u "GAK Narodni front", pre samo nekoliko dana

Za svaku porodicu, dete je najveći dar i najveća radost. Tako je i u porodici Mišković, koji su svoje zlato, Ignjata, dočekali 23. aprila u 17:15h u beogradskom porodilištu GAK Narodni front.

U zajedničkoj akciji sa porodilištem GAK “Narodni front”, portal Telegraf je uz saglasnost novopečenih roditelja počeo da svaki dan objavljiuje nekoliko fotografija i kratkih priča o bebama koje su tek došle na svet u ovom porodilištu.

Dok smo razgovarali sa Ignjatovom mamom Jasnom, ona je svog prelepog dečačića, teškog 3. 800kg i dugačkog 53 centimetra držala u rukama i osvrnula se na lepotu majčinstva, izazove koji uz to dolaze kao i na to šta majčinstvo za nju predstavlja.

BEBA DANA: Luna je devojčica koja će vas potpuno raznežiti! (FOTO)

Iako mama po drugi put, Jasna nam je rekla da je to novo iskustvo, uvek - a, iznad svega, jedno krajnje nesebično davanje, neverovatna ljubav koju ne nemoguće staviti u reči.

- Nijedna mama ne traži ništa za uzvrat. Majke su tu da daju ljubav, podršku, da stvore život. Ostalo je na detetu.

Kada poraste, Ignjat će živeti u Beogradu koji će, nadamo se, biti još lepši, još veći, mnogo druželjubiviji, sigurniji i još perspektivniji nego sada. Uživaće u svom gradu srećan, veseo i bezbrižan, i verujemo – biće jedana divan mladić!

Najvažnije od svega, nadamo se da će neodoljivi Ignjat izrasti u pametong, kvalitetnog i  uspešnog momka!

Sa svojih 18 godina, on će možda otvoriti ovaj tekst i pročitati šta mu je mama poručila na dan kada su izlazili iz bolnice.

- Majka te je nesebino rodila, nesebično ću te gajiti, i nikada te neću gušiti svojom voljom. Budi ono što jesi, ja sam te rodila zbog sebe, da pokažeš svetu ko si! Uvek ćeš biti voljen najviše na svetu!

Dragi Ignjate, novinari i urednici Telegrafa ti žele  srećno odrastanje i život, prelepo i radosno detinjstvo, puno uspeha i puno, puno ljubavi!

NAPOMENA: Strogo je zabranjeno kopiranje teksta, delova teksta ili fotografija. Roditelji su dali saglasnost da jedino portal Telegraf.rs ima pravo na objavljivanje njihovih fotografija i izjava!

(Emilija Cvijanović)