HOROR SNIMAK: Zavirili smo u igraonicu koja je postala leglo narkomana i šokirali se od užasa! (FOTO) (VIDEO)

Pomešani miris mokraće, ustajalosti i izmeta "opaučio" je novinara koji došao da izvidi situaciju

Igraonica koja se nalazi na Banjici sagrađena je 2009.godine, i za veoma kratko vreme pretvorena u kućicu strave i užasa. Nepodonošljiv miris nateraće čoveka na mučninu, i bežanje odatle glavom bez obzira.

Samim ulaskom u razrušeni i zaboravljeni dečji gradić, pomešani miris mokraće, ustajalosti i izmeta "opaučio" je novinara koji došao da izvidi situaciju. Razbijene flaše, razbacana odeća, iskorišćeni ulošci i toalet papir su samo delić onoga što je tamo zatečeno. 

Zatekli smo ostatke od loženja vatre kao i razbijene stolice koje su se bile razbacane na sve strane. Malo je falilo da naš reporter slučajno zgazi na krvave i iskorišćene špriceve koji su se nalazili na podu.

- Obratila sam se na sve moguće adrese, ali ni od koga nisam dobila odgovor - rekla je naša sugrađanka Maja Stevanović.

Saznali smo da se noću pod tim krovom skupljaju beskućnici, narkomani, pijanci i svi oni koji nemaju gde da prenoće, ali zato uvek za sobom ostavljaju otpatke i đubre koje se već godinama taloži i pravi ogromnu štetu. 

Na pitanje zbog čega je rad igrališta prestao, Maja je odgovorila:

- Zvanično je iz tehničkih razloga prestalo da radi, zbog neke navodne neispravnosti.

Građani svakodnevno prolaze pored tog igrališta ne primećujući da se unutra nalazi visok procenat zagađenosti i prljavštine. Spolja gledano, "Puzzle grad" izlgeda totalno normlano sa svim svojim šarenilom, ali pravi užas se nalazi unutar tog objekta. 

Ljudi koji su se nalazili oko ove zapuštene igraonice su molile reportera da im pomogne, i da učini sve što je u njegovoj moći da taj parkić ponovo zaživi.

- Pre svega, naša deca nemaju gde da se igraju, a sa druge strane postoji velika opasnost i od zdravstvenih razloga - rekli su nam sugrađani koji se svaki dan susreću sa ovim problemom.

Niko nije ni slutio da tamo gde su nekada deca igrala, sada "igraju" narkomani i pijanci.

Pogledajte šta je rekla zabrinuta sugrađanka Maja Stevanović:

(N. K.)