KONAČNO DOBILI ASFALTIRANI PUT: Stanovnici rakovičkog Sunčanog brega povezani s Miljakovcem 3! (FOTO)

Vladan Kocić, predsednik opštine Rakovica istakao je da osim što su stanovnike Sunčevog brega povezali s Miljakovcem 3, nada se da će se uspostaviti i mini bus koji će im pomoći da ostvare bolju vezu s ostalim delovima grada

Gradski menadžer Goran Vesić, državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Milosav Miličković  i gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović obišli su rakovičko naselje Sunčani breg gde je izgrađen asfaltirani put u dužini od 1.300 metara, a koji će ovo naselje povezati s Miljakovcem 3.

Obilasku je prisustvovao i direktor Direkcije za puteve Slaviša Živković i direktor JKP "Beograd-put" Ivan Tejić.

Dozvole za "Beograd na vodi" do kraja nedelje

Gradski menadžer odao je priznanje čelnicima opštine Rakovica na efikasnosti u rešavanju ovog problema, dodavši da su radovi finansirani iz opštinskog budžeta, a da je Grad Beograd pomogao onoliko koliko je bilo potrebno da se radovi završe na što efikasniji način.

Izgradnja ovog puta je od velike koristi za stanovnike ovog naselja i to je još jedan primer koliko je važno razgovarati sa sugrađanima i reagovati na njihove probleme. Mi znamo da je preostalo još dosta toga što treba rešiti, kako u Rakovici tako i u celom gradu, ali ako budemo počeli da probleme rešavamo u kontinuitetu, građani će živeti mnogo bolje - rekao je Goran Vesić, pa dodao:

- Trudimo se da u svakom delu Beograda, bilo da je reč o gradskom ili seoskom naselju uradimo po nešto i da makar po jedan problem rešimo. Znamo da grad ima dosta infrastrukturnih problema, ali ako svi uložimo napor, Beograd će svakako biti bolje mesto za život svih nas koji u njemu živimo – rekao je Goran Vesić.

DANAS JE HRIŠĆANSKI DAN ŽENA: Pravoslavci slave TRI VELIKE SVETICE!

Vladan Kocić, predsednik opštine Rakovica istakao je da se radi o izgradnji potpuno nove ulice.

Pored toga što smo stanovnike Sunčevog brega povezali s Miljakovcem 3, nadam se da ćemo u saradnji sa Sekretarijatom za saobraćaj naći način da ovde bude uspostavljena i mini bus linija koja će pomoći kako starijim, tako i najmlađim stanovnicima naselja da ostvare bolju vezu sa domom zdravlja, školom i sa svim drugim sadržajima koji su im do sada bili manje dostupni – rekao je Kocić, podsetivši da je ove godine rekonstruisan parking kod doma zdravlja i asfaltirana Ulica 2. septembra.

Dušan Rafailović, gradski sekretar za saobraćaj rekao je da su dosadašnji radovi plod dobre saradnje sa ovom opštinom, pri čemu je ceo posao bio podeljen između Direkcije za puteve i same opštine Rakovica.

U narednom periodu učinićemo sve da u što kraćem roku učinimo bezbednijim priključak ka zaobilaznom putu. Rešenje ćemo naći zajedno sa "Putevima Srbije" jer se radi o vrlo nebezbednoj situaciji koja zahteva da se reši u što kraćem roku – istakao je Rafailović.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)