GEJEVI SE LJUBE U CENTRU GRADA, LEPA BEOGRAĐANKA TRAŽI DEČKA U KNEZU... O ovome je brujao ceo BEOGRAD u 2015. godini (VIDEO) (FOTO)

Izdvojili smo za vas najčitanije priče u 2015. godini na portalu Telegrafa u rubrici Beograd

Godina koja je iza nas bila je jedna od boljih za Beograd u novijoj istoriji. Izdešavale su se mnoge lepe stvari, a mi smo se potrudili da vas izvestimo o svemu tome.

Na kraju godine moramo da vas podsetimo i na priče koje ste najviše čitali na Telegrafu u 2015. Uživajte još jednom u njima!

1. TRAŽILA SAM DEČKA NA DAN ZALJUBLJENIH: Evo šta mi se sve desilo! (FOTO)

Reporterka Telegrafa sprovela je malo socijalno istraživanje u centru Beograda tako što je stajala sa kartonom na kome je pisalo: "Tražim dečka". Kako su Beograđani reagovali, ko joj je sve prilazio, kao i da li je pronašla dečka pročitajte u linku iznad.

2. OVAKVI NAM NE TREBAJU U SRBIJI: Evo kakvu scenu smo snimili u centru Beograda!

Pročitajte zašto je ova scena u glavnom gradu Srbije uzburkala javnost i naterala mnoge na razmišljanje. Daćemo vam malu napomenu: Nije ono na šta ćete prvo pomisliti.

3. CEO BEOGRAD SE OKRETAO ZA NJOM: Polugola šetala u centru grada! (FOTO)

Polugola devojka koja je šetala centrom Beograda u julu naterala je ceo grad da se okreće za njom. Mnogi su bili ubeđeni da joj nedostaje još koji odevni predmet.

4. OVOM DEKI SE DANAS SMEJAO CEO BEOGRAD: Kada vidite zašto, duša će vas zaboleti! (FOTO)

Beograđani su proteklog leta pokazali i svoje ružno lice, kada su jednog deku ismevali dok je čekao autobus kod Brankovog mosta. Pročitajte u tekstu iznad šta je bio razlog takvom ponašanju pojedinih naših sugrađana.

5. SVE DEVOJKE U BEOGRADU SE OKREĆU ZA NJIM: Našli smo najboljeg frajera na celoj Adi Ciganliji! (VIDEO)

Telegraf je u avgustu na Adi Ciganliji možda uspeo da pronađe frajera godine. Pogledajte zašto su se sve Beograđanke okretale za ovim momkom.

6. DOŠLA SAM IZ PROVINCIJE: Četiri načina kako mi je Beograd uništio život

Priča devojke iz provincije koja je došla u Beograd da nađe posao, ali se potom strahovito razočarala u prestonicu Srbije potresla vaj početkom 2015. godine.

7. ISPOVEST ELITNE PROSTITUTKE ANGELINE: Zaljubila sam se u mušteriju, napravio mi je dete, a onda...

Priča elitne prostitutke kojoj je Beograđanin napravio dete šokirala je javnost u martu i izazvala ogroman broj komentara. Sve detalje pročitajte u linku iznad.

8. KRIJU STRAŠNU TAJNU: Evo zašto su sedišta u autobusima uvek šarena! (VIDEO)

Prošlog leta otkrili smo vam tajnu zašto su sedišta u autobusima uvek šarena. Ako još uvek ne znate, obavezno pročitajte.

9. KRALJICE NOĆI HARAJU: Kamiondžija nam je otkrio sve tajne prostitutki sa parkinga

Zanimljivu priča beogradskog kamiondžije o prostitutkama u Srbiji i Evrope nema koga nije ostavila bez daha.

(Telegraf.rs)