Šta li je ovaj Beograđanin uradio da mu se neko ovako ŽESTOKO OSVETI! (FOTO)

Kaže se da su automobili ljubimci za muškarce, i da često više brinu o njegovom, nego o svom izgledu, te da je najlakše povrediti muškarca ako upropastite njegovog četvorotočkaša

Jutros su žitelji beogradske opštine Vidikovac bili svedoci jedne nesvakidašnje scene, koja je malo je reći, sve - šokirala. 

Kaže se da su automobili ljubimci za muškarce i da često više brinu o njegovom, nego o svom izgledu, što se ne bi moglo reći za "pežo 206" koji vidite na slici, a koji je prenerazio sve prisutne.

Ovaj automobil, naime, osvanuo je isprskan jarko žutom bojom sa "divljački" izbušenim gumama.

Verujemo da će se nesrećni muškarac onesvestiti kada ugleda kola, ne samo zbog izgleda, nego i kada izračuna koliko će ga izaći troškovi popravke.

Naime, osim što će pojedini delovi morati da se poprave, drugi će morati da se kupe, pa će tako troškovi u proseku izađi nešto više od 1.000 evra.

Ako se ima u vidu da je novi far oko 200 evra, šoferka 250-300, farbanje i poliranje 600, retrovizor 50+ evra, nove gume i registracija oko 200 evra, onda se s razlogom može reći da je, ko god bio "osvetnik" imao za cilj da dotičnog muškarca dovede do - bankrota (jer uzmimo na primer da prosečan vozač ovog automobila ima prosečnu srpsku platu), ili nervnog sloma.

(M. B.)