HOĆEMO DA ULICA U KOJOJ JE GAGA ŽIVEO NOSI IME PO NJEMU: Građani žele da dignu i spomenik legendi! (FOTO)

Osim ulice i spomenika, Gagini drugari iz jednog vračarskog kafića imaju želju i da parkić u Mutapovoj ulici ponese ime legendarnog glumca

Beograđani su došli na ideju da pokrenu akciju da ulica u kojoj je živeo Dragan Gaga Nikolić, dobije naziv upravo po ovom bardu srpske i jugoslovenske glume.

Naime, na Fejsbuku su svi poštovaoci lika i dela pokojnog glumca napravili grupu "Promeniti naziv ulice Ivana Đaje u Ulicu Dragana Nikolića!".

MLADI GLUMCI ISPRATILI "ĆALETA": Vuk Kostić predvodio povorku od 1.000 ljudi noseći krst sa imenom Dragana Nikolića! (FOTO)

Ipak, tu nije kraj. Drugu inicijativu je pokrenulo društvo iz kafića "Talija" na Vračaru, s kojim je Gaga uživao da provodi slobodno vreme. Radi se o tome da je njihova ideja da parkić ili pjaceta u Mutapovoj ulici, odakle vodi prolaz za Nevesinjsku dobije ime po njihovom drugu, piše Mondo.

MILENA DRAVIĆ SKRHANA BOLOM slušala kolege kako se opraštaju od Gage! (FOTO)

Kasnije, kada bi se taj park sredio, imaju želju da podignu i spomenik Draganu Nikoliću, i to u kostimu Prleta ili Flojda.

VELIKANI SE NE HVALE KADA POMAŽU: Gaga i Milena spasli vid dečaku!

Inače, već danima građani se okupljaju ispred ulaza u zgradu u kojoj je Gaga živeo, gde ostavljaju cveće i sveće, ali i oproštajne poruke.

"HTELA SAM DA TE UPOZNAM": Mala Jelena (12) napisala pesmu Gagi Nikoliću, koja će vas ostaviti BEZ TEKSTA!

(Telegraf.rs)