LUDILO NA SVADBI U ZEMUNU: Pijani teča se veselio i pucao, pa pogodio prolaznika

- Mladoženjin teča je bio pripit, pucao je i pogodio čoveka koji je izašao ispred svoje kuće, u blizini. Metak ga je okrznuo u stomak. Mlada i mladoženja su iz Beča, a slavlje su nastavili u restoranu - kazao je komšija

Jedna muškarac je lakše povređen, prilikom pucnjave na svadbenom veselju, u blizini Doma za osobe sa invaliditetom u Zemunu. Kako saznajemo, pucao je jedan od svatova, koji je inače, vojno lice u penziji.

PUCNJAVA NA UNIVERZITETU: Dve osobe poginule, studenti zaključani u sve četiri zgrade! (FOTO)

Prvi rezultati istrage ukazuju da je čoveka okrznuo metak koji je tokom šenlučenja, na svadbi u komšiluku, ispalio iz pištolja jedan svat. Posle pregleda kod lekara, ustanovljeno je da je muškarcu na svu sreću metak samo okrznuo rame. Konstatovane su mu lake telesne povrede.

PUCNJAVA NA ULICAMA BEOGRADA: Ranjene dve osobe!

- On nije upucan, već je zadobio oguljotine. Prebačen je na hirurgiju u KBC "Bežanijska kosa" - kažu u Hitnoj pomoći i dodaju da je poziv primljen u 12.27 sati.

Komšije u Zemunu potvrdile su da je muškarac lakše povređen prilikom veselja.

- Mladoženjin teča je bio pripit, pucao je i pogodio čoveka koji je izašao ispred svoje kuće, u blizini. Metak ga je okrznuo u stomak. Mlada i mladoženja su iz Beča, a slavlje su nastavili u restoranu u Borči - kazao je komšija.

(Telegraf.rs)