MLADENOVIĆ: Beograd ima gradonačelnika, to je Siniša Mali

- Ne znam da li ste neinformisani i neobavešteni, ali mi imamo gradonačelnika, Siniša Mali je gradonačelnik. Ja sam zamenik gradonačelnika - istakao je Andreja Mladenović

Beograd ima gradonačelnika, to je Siniša Mali, i kada to kažem pričam i o sadašnjosti i o budućnosti, bio je odgovor zamenika gradonačelnika Andreje Mladenović.

- Ne znam da li ste neinformisani i neobavešteni, ali mi imamo gradonačelnika, Siniša Mali je gradonačelnik. Ja sam zamenik gradonačelnika, to je stanje koje imamo, ja nemam tu više ništa da dodam i oduzmem - rekao je Mladenović.

VELIKI NAPAD NA SINIŠU MALOG: Zašto "streljaju" gradonačelnika Beograda pre nego što se išta pouzdano zna o slučaju "Savamala"?

On je naveo da je Mali najzaslužniji što je grad promenio način funkcionisanja u poslednje dve i po godine.

-Pokazali smo da možemo drugačijim pristupom, rešavanjem problema, finansijskom konsolidacijom, većim prisustvom među građanima, velikim infrastrukturnim radovima da doprinesemo boljem izgledu grada. Najzaslužniji za to je Siniša Mali i ceo tim u gradu, u kome sam i ja kao njegov zamenik - naglasio je Mladenović.

ZAMENIK GRADONAČELNIKA BEOGRADA: NEMAMO PROBLEM da se UTVRDI KRIVAC za rušenje u Savamali!

Na pitanje da li on možda može da napreduje, Mladenović rekao da je najvažnije da grad napreduje svakog dana, dodavši da ima još puno toga da se uradi i da se nada da će gradska uprava imati dovoljno vremena i snage, a Beograđani dovoljno strpljenja, da završi ono što je započela.

Upitan za najavljene proteste povodom rušenja u Hercegovačkoj, Mladenović je rekao da je Srbija demokratska zemlja i da svi koji poštuju zakon mogu da ih organizuju proteste.

On je zamolio Beograđane da, ipak, "brazilske patke i sve te uvežene načine protestovanja" ostave tim drugim zemljama i onima koji ih organizuju i da se svi okrenu onome što je važno - rešavanju problema građana i zajedničkom doprinosu kvalitetnijem načinu života u glavnom gradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)