Stanari ove zgrade su najhumaniji u Beogradu, a pogledajte kako su im to vratila deca iz komšiluka (FOTO)

Deca iz komšiluka su pokidala aparat za kontrolu ulaza u zgradu

Stanari jedne zgrade u Bulevaru despota Stefana požalili su se na društvenim mrežama na incident koji su snimile kamere za nadzor. Deca iz komšiluka pokidala su aparat za kontrolu ulaza u zgradu.

Uhapšena dvojica momaka koji su unakazili ulaz u zgradi u Novom Sadu (VIDEO)

DA LI U OVOJ ZGRADI ŽIVE NAJBOLJI LJUDI U BEOGRADU? O onome što je uradilo ovih 82 stanara priča ceo grad!

"U utorak, 07. 02. u 22.35 časova grupa dece, divljaka, je učestvovala u vandalskom činu kidanja aparata za kontrolu ulaza u zgradu. To su deca iz komšiluka koji se sakupljaju na velikom parkingu, prema Botaničkoj bašti, i koje smo do sada mnogo puta prijavljivali policiji zbog haosa koji su pravili."

"Na drugoj slici smo prepoznali ćerku poznate spisateljice. Slučaj smo prijavili policiji, podnećemo krivičnu prijavu i tražiti nadoknadu štete."

Stanari ove zgrade su inače dobitnici ovogodišnje Plakete za najplemenitiji podvig godine. Oni su prikupili pomoć za Dom za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, pomoć za poplavljene u Obrenovcu, skupljali su plastične čepove u akciji "Čep za hendikep".

U avgustu prošle godine su za jedan dan sakupili novac i kupili dve klime za porodilište na Zvezdari, a u planu je kupovina posteljine za porodilje i bebe...

Kontrola na ulazu je ubrzo popravljena, ali je ceo incident ostavio gorak ukus u ustima stanara.

"U danu kada smo dobili Plaketu za najhumaniji podvig godine, dogodilo nam se nešto ovako. Da li više bilo šta ima smisla?", pitaju se stanari ove zgrade.

(Telegraf.rs)