Voždovac se predstavio na Sajmu turizma: Posetioci dobili put u Beč, studentske školarine i druge vredne nagrade

Brojni zainteresovani posetioci mogli su da se putem interaktivne prezentacije upoznaju sa svim voždovačkim znamenitostima, kulturno istorijskim činjenicama i privrednim potencijalima

Gradska opština Voždovac predstavila se na ovogodišnjem Beogradskom sajmu turizma, koji su organizovali Grad Beograd, Sekretarijat za privredu i Turistička organizacija Beograda. Pod sloganom "Novo lice Beograda" - prezenatacija Beograda koncipirana je kao tematsko predstavljanje različitih segmenata turističke ponude prestonice za 2017. godinu.

POŠTA SRBIJE NA SAJMU TURIZMA: Vaučeri, nagradna igra, istorija poštanskih marki

U hali 4 na štandu TOB, gde su bili prikazani promo filmovi o Beogradu, pored ostalih beogradskih opština, svoje potencijale predstavila je i opština Voždovac, pod sloganom "Vreme je za Voždovac".

Brojni zainteresovani posetioci mogli su da se putem interaktivne prezentacije, koju je prikazao Vuk Mirčetić, upoznaju sa svim voždovačkim znamenitostima, kulturno istorijskim činjenicama i privrednim potencijalima.

Kao značajna turistička ponuda, pored planine Avala, predstavljena je i renovirana kuća vojvode Stepe Stepanovića u Kumodražu, koja je zahvaljujući svom novom izgledu i autentičnim eksponatima, dokumentima i slikama iz života čuvenog srpskog vojskovođe, uvrštena u turističku ponudu deci školskog uzrasta.

Svi današnji posetioci koji su uzeli učešće u zanimljivom kvizu znanja, mogli su da se oprobaju u interaktivnoj prezentaciji, a svi koji su ponudili tačne odgovore dobili su poklone i vredne nagrade u vidu vaučera za studentsku školarinu, besplatnih treninga u fudbalu, stonom tenisu i jogi, ulaznice za Avalski toranj, besplatne karte za putovanje u Beč ili Skoplje.

Mirčetić se na kraju zahvalio svim sponzorima koji su omogućili vredne nagrade i to: graditelju stambenog kompleksa "Voždove kapije", Fakultetu za primenjeni menadžment ekonomiju i finansije, Autobuskom prevozniku "Fudeks", JP "Emisiona tehnika i veze", FK "Mondial", Ustanovi voždovački centar "Šumice" i Udruženju građana "Naše ruke".

(Telegraf.rs)