Uznemirujuće fotografije saobraćajke kod Sajma: Probio ogradu, pa se prevrnuo na krov (FOTO)

Tom prilikom je povređen 29-godišnji muškarac i prevezen u Urgentni centar

U Beogradu je protekle noći osam osoba povređeno u sedam saobraćajnih nezgoda, a povrede su većinom bile lakše prirode.

Nije čak ni brzo vozio: Prevrnuo se automobil na Zvezdari, vozač povređen

Kod TC "Ušće" u 05:50 sati na licu mesta je zbrinut 79-godišnji muškarac, a najgore je bilo kod Sajma prevrnulo vozilo. Tom prilikom je povređen 29-godišnji muškarac i prevezen u Urgentni centar.

Takođe, sinoć je na autoputu kod Arene, u smeru ka centru grada, intervenisala je pedijatrijska lekarska ekipa zbog trogodišnjeg dečaka, ali on nije imao povrede i nije vožen u zdravstvenu ustanovu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Nije to jedino prevrtanje u Beogradu u noći između subote i nedelje - jutros oko 05:00 sati na uglu ulica Strahinjića Bana i Francuske prevrnulo se vozilo pri čemu je laše povrede zadobio 29-godišnji muškarac i potom prebačen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 113 intervencija od kojih 30 na javnom mestu, a za pomoć su se javljale sve grupe hroničnih bolesnika, dok su jutros preovladavali astmatičari, navela je Macura.

Juče je, prema njenim rečima, zabeleženo 138 intervencija Hitne pomoći od kojih 48 na javnom mestu uključujući 11 saobraćajnih nezgoda i jedan pad sa visine.

(Telegraf.rs / Tanjug)