Siniša Mali razmišlja da se penzioniše: Pogledajte zbog čega mu je to palo na pamet (FOTO) (VIDEO)

Gradonačelnik je izrazio zahvalnost penzionerima

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, seniorskim karticama za penzionere, izražava zahvalnost najstarijim građanima glavnog grada, za trag koji su ostavili u prestonici. U spotu koji je postavljen na Fejsbuk stranici SNS Beograd, gradonačelnik objašnjava koje pogodnosti pruža senior kartica, uz dosetku da i on razmišlja da se penzioniše.

Počele prijave za beogradsku senior karticu u opštini Savski venac

UŠTEDA ZA PENZIONERE: Evo kako do kartice sa popustima

- Po prvi put u istoriji beogradska senior kartica našim najstarijim sugrađanima nudi veliki broj pogodnosti. Popuste u velikom broju maloprodajnih objekata, do povoljnosti prilikom odlaska u ustanove kulture, pozorišta, biblioteke, prilikom obavljanja zdravstvenih pregleda, nabavke lekova - ispričao je Siniša Mali.

Gradonačelnik je izrazio zahvalnost penzionerima.

- Ovo je naš način da kažemo jedno veliko hvala, svim našim najstarijim sugrađanima za ono što su nam ostavili ovde u Beogradu, i dali nam mogućnost da ovaj Beograd vodimo i da bude lepši i bolji - istakao je Siniša.

Spot je počeo gradonačelnikovim čitanjem komentara na senior karticu.

- Beogradske kartice za penzionere do izbora važe i na ovom i na onom svetu. Siniša Mali daje popust od 15 odsto i na smrt. Grad vam daje sve ostalo, vaše je samo da umrete - čita komentare Mali.

Video se završava na šaljivi način, kao što je i počeo.

- I sa toliko pogodnosti koje vam nudi beogradska senior kartica, razmišljam i ja da se penzionišem - nasmejano završava gradonačelnik.

Video-snimak pogledajte ispod:

(Telegraf.rs)