Kako je tvrdoglava kasirka na pumpi napravila problem vozaču zbog automobila ispred njega

Šta je ovo sa situacijama na pumpama ovih dana?

Agonija posetilaca benzinskih pumpi, po svemu, sudeći, ne jenjava, jer nakon što se muškarcu na pumpi u Pančevu desilo da se cena goriva tokom sipanja promenila, javio nam se još jedan čitalac, sa drugim problemom.

Njemu se, kako kaže, dogodilo da njegov račun zamene sa računom čoveka koji je bio u redu ispred njega.

Došao na NIS pumpu, rekao "sipajte do vrha": Na kasi je doživeo fras!

- Meni su pravili problem jer su najpre čoveku koji je napunio pun rezervoar naplatili moje. Razlika je bila velika jer on vozi benzinca, a ja dizela. Kad je otišao, meni su tražili da platim njegov račun. Kasirka nije dobro gledala i bila je njena greška - otkriva naš čitalac.

Kako dalje tvrdi, kasirka se ceo sat vadila i lagala. Tek kada je došao šef i video snimak, shvatio je  da je napravila grešku na kasi.

Osim softverskih greški, što je se desilo kod prvog čitaoca, ovde se desio ljudski faktor, što je mnogo češća pojava. Ipak, to ne daje za pravo radnicima koji naprave grešku da insistiraju na "nepravdi". Koliko li je njih, ne obraćajući pažnju, usled male razlike u ceni, greškom platilo tuđi račun.

Bez obzira na česte gužve na pumpama, ne treba da zanemarite činjenicu da neko može, bilo namerno, bilo slučajno da pogreši. Dobro otvorite oči, da to ne bude na vašu štetu.

Podelite sa nama ako ste imali neprijatnih iskustava na pumpama. Ova tema postaje sve popularnija.

VIDEO: Dete za volanom na autoputu?!?!?

(Telegraf.rs)