≫ 

Kako je tvrdoglava kasirka na pumpi napravila problem vozaču zbog automobila ispred njega

 ≫ 

Šta je ovo sa situacijama na pumpama ovih dana?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Kasirka na pumpi

    04. jun 2018 | 00:29

    Ovako, greske se u naplati mogu dogoditi iz vise razloga. Ja sam imala situaciju gde je covek sipao dizela za 2000, iza njega covek stoji,sipao 400 din plina, ovaj prvi placa,daje novcanicu od 2000, ja ga pitam za tociono mesto, on kaze br, (ispadne to sto je ovaj drugi sipao), naplatim mu tih 400, vratim 1600,i on odlazi, u tom trenutku ovaj drugi kaze ja imam 400 plina i ja vidim da me ovaj prvi prevario i kako je bio na vratima zovem ga da ispravim naplatu, on se pravi blesav i kad su svi prisutni poceli da ga dozivaju, on se valjda postideo i vratio se. Sad,ja sam imala srece da su bili 1 za drugim, a da nisu, ovaj bi otisao sa 1600 din u dzepu, ovaj drugi bi mozda ostavio novac kolegi tociocu i na kraju kad bih sravnavala kasu, ja bih bila u minusu za tih 1600. Od tada svakog pitam da potvrdi koje gorivo sipa. Takodje, imala sam slucaj da je covek usao u radnju ostavio 1000 din i rekao broj tocionog mesta i izasao. Kad mu se natocilo gorivo ja naplatim to i vidim ponovo mu se toci, ovaj put drugo gorivo (benzin i plin), i mislim verovatno ce ostaviti novac kolegi, medjutim kad je kolega usao u radnju i ja ga pitam za to, on kaze rekao je covek da je platio za oba-znaci prevario nas oboje i pobegao sa 1000 din goriva, a mi za toliko u manjku. I jos nekolicinu slicnih situacija. Sto se tice kusura, dogodi se da nemamo dinar-dva, ali ne bas 7-8din, kad je 7-8, duzni smo da zaokruzimo na 10 i tako vratimo, a kad se sve preracuna kome smo ostale duzne 2-3din, kome dale za toliko vise, sta mislite koliki je saldo? I sto se tice nudjenja pojedinih proizvoda, cista je laz da su ti proizvodi pred istekom roka jer se o tome strogo vodi racuna i to se povlaci iz prodaje na dan isteka. Proizvodi koji se nude su na aktivnoj prodaji i odredjeni su od strane rukovodstva firme, ne iz naseg hira, za njih postoji odredjena kolicina koju moramo da prodamo, i ako to ne ostvarimo, placamo neku vrstu kazne u novcu i mi radnici i nasi sefovi. Vi kao kupci mozete da prihvatite ili odbijete ponudjeno. Tako da, pre nego bilo koga osudite, malo se raspitajte o detaljima toga sto komentarisete, pa onda kazite svoje misljenje.

  • Vlado

    03. jun 2018 | 21:56

    Kolika im je plata na pumpama dobro ti ljudi i rade taj posao.

  • Mitar

    03. jun 2018 | 17:27

    Zato stoje nepismena za to tadno mesto aa ii dolaze neispavane ii jos pod dejstvom alkohola jer su svakog dana pijane aa desavase da pravo iz kafane idu na posao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA