Sudari na Gazeli i na Novom mostu paralisali saobraćaj u gradu: Od Studenjaka do BIP-a treba vam 40 minuta vožnje, kod Buvljaka pravi pakao (VIDEO)

Oko Buvljaka se mili, ne može se ni preko Ade

Tri lančana sudara koja su se danas pre 17 sati odigrala na Mostu na Adi i na Gazeli paralisala su saobraćaj u gradu, usred popodnevnog špica, javljaju taksisti.

Najpre su se oko 16.30 tri vozila sudarila na Gazeli u brzoj traci, ali srećom nije bilo teže povređenih, potvrdili su iz Hitne pomoći za Telegraf.rs. Ovim se mostom ipak mili, a gužve su se proširile i na auto-put.

- Kolone su se na auto-putu stvorile i zbog sudara koji se desio na Mostarskoj petlji u visini BIP-a. Zbog toga je od Studentskog grada sve do Petlje potrebno oko 40 minuta za samo pet kilometara puta - objašnjavaju taksisti.

Kolaps je trenutno i na Mostu na Adi i na pristupnim saobraćajnicama, jer je oko 17 sati na ovom prelazu takođe došlo do lančanog sudara, dodaju oni.

- Oko Buvljaka sada se mili, vozila je mnogo, ali dok policija ne raščisti ovaj deo, vožnja će biti usporena i vozačima ostaje samo da se naoružaju strpljenjem - kažu taksisti.

Srećom, ni u jednom od ovih saobraćajnih nezgoda nije bilo povređenih.

(Telegraf.rs)