Voz bez ijednog putnika vanredno saobraća zbog Egzita. Prazan je jer niko ne zna za njega

Muzika sa Egzita "oživela" je čak i skoro zaboravljenu prugu

Potpuno prazan, bez ijednog putnika krenuo je danas voz iz stanice Pančevo-Vojlovica ka Novom Sadu, sa neuspelom namerom da ljubitelje muzike preveze do grada u kome se održava festival Egzit.

Toples, guze i seksi cice na novosadskom Štrandu (FOTO) (VIDEO)

Akcionarko društvo "Srbija Voz" je ovu vanrednu kompoziciju uvelo samo za vreme trajanja festivala, ali putnici ipak nisu uspeli da saznaju za nju. Od polazaka iz Pančevo-Vojlovice oni su se oprostili u decembru, kada je "Beovoz" prestao da pravi prsten oko grada. U međuvremenu su se privikli na lokomitive i vagone iz Zrenjanina i Vršca.

- Iznenadila sam se kada sam videla voz, nisam imala pojma da saobraća. Pomislila sam da možda samo nešto isprobavaju kada niko od putnika nije ušao, ali kondukter mi je rekao da vanredno idu zbog Egzita - rekla nam je jedna Pančevka koja se tu slučajno zatekla.

VIDEO: Toples, guze i zgodne cice na novosadskom Štrandu, EXIT je i na plaži

Voz će iz Vojlovice za Novi Sad do 16. jula kretati u u 15.10, sa planiranim dolaskom u Novi Sad u 18.34. Iz Novog Sada voz polazi u 06.45, a planirani dolazak u stanicu Pančevo-Vojlovica je u 09.45. Pančevci kojima odgovara da se po završetku žurki vrate kući, imaju još jednu opciju da to učine.

VIDEO: Zastrašujući voz u Indiji, prolazi na milimetar od prozora i krovova

(D.D.S.)