≫ 

Toples, guze i seksi cice na novosadskom Štrandu (FOTO) (VIDEO)

Exit je i na plaži.

  • 4

Kamp festivala Exit smešten je na Štrandu, kao i prethodnih godina, ali u ranim popodnevnim satima oni koji su se zabavljali do jutra su spavali. Neko na travi, neko u šatoru, a poneko i gde se zatekao.

EXIT od starta snažno pred 44.000 ljudi! Večeras lestvicu podižu French Montana, Ziggy Marley i Maceo Plex

Na Štrandu je savršeno Foto: Marko Jovanović

Kraljica akrobacija Foto: Marko Jovanović

A igrao se i fudbal, u skladu sa groznicom Mundijala Foto: Marko Jovanović

Samo nekoliko metara odatle situacija je drugačija, pa na samoj reci, zgodne devojke su izložile svoja tela suncu, a one hrabrije su se sunčale u toplesu. Mnogi su našli način da se razonode u plićaku, bar do sutona i nove festivalske noći. Atmosferu sa Štranda pogledajte u našem videu na početku teksta.

Savršen dan za sunčanje Foto: Marko Jovanović

Najhrabrija devojka na Štrandu danas Foto: Marko Jovanović

A u kampu, neko spava... Foto: Marko Jovanović

A neko uživa u masaži... Foto: Marko Jovanović

Jak tempo očekuje nas i drugog dana festivala, kada će na glavnoj bini nastupiti jedan od najtraženijih repera današnjice, sjajni French Montana, te rege ikona Ziggy Marley, sin legendarnog Boba Marleya. Na glavnu binu festivala stižu i hitmejkeri Jax Jones i Burak Yeter, koji će bez sumnje zagrejati publiku aktuelnim singlovima. Mts Dance Arenu okupiraće velika imena poput Maceo Plexa, ikona tehno muzike Carl Craig i Rødhåd koji dolazi pravo sa berlinske tehno scene. Na popularnoj Addiko Fusion bini, drugog dana EXIT festivala publiku će razdrmati bristolska pank senzacija Idles i dobro poznata imena domaće scene i regionalne scene, kao što su Bad Copy, Irie FM, Đorđe Miljenović, Nipplepeople i Sara Renar. Ljubiteljima najtvrđeg zvuka zagarantovan je dobar provod uz Cockney Rejects, Madball, Lion’s Law i The Hellfreaks na Explosive bini. No Sleep će ugostiti Erica Cloutiera, Birana Kasenica i Mikea Servita. Ulaznice će tokom dana biti u prodaji na svim prodajnim mestima Gigs Tix po ceni od 2.990 dinara do 19h, dok će kad se otvore kapije festivala ulaznice moći da se kupe isključivo na festivalskim blagajnama i to po ceni od 3.500 dinara.

(D. Ivanović, dragana.ivanović@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA