Čim padne kiša, Aleksandru kuća smrdi na fekalije, a tek rođena beba leži na krevetu: 10 godina traje borba sa Vodovodom (VIDEO)

Čim padne manja kiša, oni preživljavaju pakao

Stanovnici Ulice Prote Milorada Pavlovića, kod broja 14A na Čukarici imaju ogroman problem sa kojim se suočavaju svakog dana već 10 godina. Naime, čim padne malo jača kiša u stanovi su im puni vode, ali i fekalija.

Krovovi prokišnjavaju, liftovi ne rade, fekalije se izlivaju, a stanari neće da plate popravke: A najviše takvih je u "krugu dvojke"?!

Aleksandar Bosiljčić sa porodicom živi u ovoj ulici i čim padne manja kiša on se suočava sa problemom loših cevi.

- U našoj ulici su cevi jako loše, a pošto sam ja na dnu ulice koja je u nizbrdici stan mi je redovno pun vode. Problem je u šahtu koji se nalazi kod broja 11 i koji se non-stop izliva. Skoro se još jedna ulica prikačila na iste ove cevi pa je situacija još gora. Baš juče ujutru kuća mi je bila puna vode, ali i fekalija koje su se izlile. Kuća mi smrdi, fekalije su svuda, a tek rođena beba leži na krevetu, strah me da se ne zarazi - žali se Bosiljčić.

Kako kaže morali su da iznesu sve stvari iz kuće i da je očiste po ko zna koji put, a iako su JKP "Vodovod i kanalizacija" tokom ovih deset godina kontaktirali mnogo puta, situacija nije bolje.

- Prijavljujemo ovaj problem stalno. Obično ih čekamo par dana, ili se pojave istog dana, zakrpe cevi, kažu da se nema para za nove i odu. I tako stalno, kao i juče ujutru kada su došli, sve se isto desilo - dodaje Aleksandar i kaže da sledeće nedelje očekuju inspekciju koja će ih obići.

-Ovo je zaista više nepodnošljivo, ne želim da mi dete raste u fekalijama zbog nečije neodogovornosti. Ovo mora da se reši - ljut je Aleksandar.

Naša redakcija kontaktirala je JKP "Vodovod i kanalizacija" i oni su nam rekli da su izlazili na teren i rešili problem.

- Prijava kvara postoji na adresi Prote Milorada Palovića 11, od 19.10.2018. godine, i predmetna ulična kanalizacija je odgušena odmah po prijavi - napisali su oni kratko, ne izjašnjavajući se za problem koji traje već duže vreme, iako im je to pitanje postavljeno.

(M. Antonijević)