Snimak kako devojčicu (3) gazi i vuče auto u Zemunskim kapijama: Ima teške povrede po licu

S. Ž.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak udesa iz Zemunskih kapija

Stravičan snimak udesa u kom je devojčica (3) pregažena i zadobila teške povrede po licu, u naselju Zemunske kapije u sredu oko 20 časova, pokazuje da je dete išlo s roditeljima preko ulice. Sa curicom su u trenutku nesreće bili i otac i majka, kao i nešto stariji brat. Žena koja je vozila automobil nije ni primetila da je povukla dete dok otac devojčice nije potrčao i zaustavio kola, a majka je podigla sa poda u naručje.

Prema našim informacijama, devojčica je prelazila put sa bratom i roditeljima kada je tuda prošao automobil koji ju je "zakačio" i povukao nekoliko metara. Za volanom je bila žena koja je automobil zaustavila tek kada su otac i majka pojurili da spasu dete i izvuku ga ispod automobila!

Od mesta udara pa do mesta gde je majka dete podigla sa asfalta ima najmanje 4 metra!

"Od udara je automobil odbacio dete, pa je branikom gurano još par metara a onda ju je automobil svalio na asfalt i prešao preko nje. Srećom, desilo se sredinom automobila i devojčicu nisu zakačili točkovi", saznajemo od očevidaca.

Ima velike povrede po licu i bradi, najmanje 1o kopči, i puštena je na kućno lečenje.

Kako saznajemo, prestrašeni i šokirani otac je devojčicu odmah ubacio u svoj automobil i odvezao u Zemunsku bolnicu, a odatle je prebačena u Tiršovu.

Pošto je u blizini parkić, druge majke su dotrčale da drže devojčicinu mamu, kojoj je pozlilo.

Devojčica (3) je puštena na kućno lečenje, a svakog dana mora na previjanje.

Zabranjeno preuzimanje detalja iz snimka bez dozvole redakcije portala Telegraf.

(Telegraf.rs)