BRANISLAV PROSTRAN, PREDSEDNIK OPŠTINE ZEMUN: Đilas ne radi svoj posao!

- Nismo zadovoljni odnosom Grada prema, ne opštini Zemun, već građanima Zemuna. Nije normalno da sam, kao predsednik opštine koja ima preko 200.000 građana i 160.000 birača, imao 3 ili 4 sastanka s Đilasom za prethodne 4 godine - poručuje funkcioner SNS Branislav Prostran, koji očekuje ubedljivu pobedu naprednjaka na predstojećim izborima u Zemunu

Predsednik opštine Zemun i funkcioner SNS Branislav Prostran u intervjuu za Telegraf otkriva da se s gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom u poslednje četiri godine sastao svega tri do četiri puta, a poslednje dve godine nijednom.

Na predstojećim izborima očekuje još ubedljiviju pobedu od one koju je SNS ostvarila 2009. Najviše je ponosan u Zemunu na njegove građane.

- SNS u Zemunu očekuje ubedljivu pobedu na izborima koji se održavaju 2. juna. Pozivam sve građane da izađu, odluče sami o svojoj sudbini i daju glas kome smatraju da treba. Mi smo u prethodnom periodu imali razumevanja za Zemunce i njihove probleme, odlučno ih rešavali. Nadam se da će građani to prepoznati i da ćemo pobediti još ubedljivije nego pre četiri godine.

- Voleo bih da im se zahvalim na velikoj podršci SNS-u.

(A. Popović)