Seks dve devojčice na klupi u Beogradu! (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčice su menjale poze, dahtale, a sve je prekidano salvama smeha. "Jače, jače", govori jedna od devojčica drugarici, dok se njihov drug sve vreme smeje

Na internetu već duže vreme kruži snimak na kome dve maloletne devojke, Ana i Tanja, najverovatnije uzrasta između 13 i 15 godina, simuliraju seks na jednoj klupi na Novom Beogradu.

I dok njih dve simuliraju seks, njihov drug Vlada ih sve vreme snima i povremeno im govori šta da rade, kao da režira porno-film.

- Jače, jače - govori jedna od devojčica drugarici, dok se drug Vlada sve vreme smeje. Potom prelaze na simuliranje oralnog seksa, gde jedna od devojčica "glumi" muškarca.

Dečko se toliko uživeo u ulogu režisera da je u jednom trenutku ozbiljnim glasom rekao da se malo njih dve zamene, "jer samo jedna radi". Devojčice su menjale poze, dahtale, a sve je prekidano povremenim salvama smeha.

U jednom trenutku je jedna od njih uhvatila drugaricu za grudi, što mladom reditelju nije promaklo, pa je taj kadar pravovremeno zumirao. Na kraju su samo uzviknule: "Gotovo, kraj!" A na kraju je pao i poljubac između dve "glumice".

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)