IZBEGNUTA NESREĆA: Dve betonske ograde pale na asfalt na Novom Beogradu! (VIDEO)

Stanarka Slavica Bogdanović kaže da je u trenutku kada su se sa osmog sprata odvalile dve betonske ograde, izgledalo je kao da se ruši cela zgrada. Nije ni čudo kada je svaka teška više od tone

Dve betonske ograde od kojih je svaka teška više od tone pale su na asfalt sa osmog sprata zgrade na Novom Beogradu i pukom srećom izbegnuta je tragedija.

Tragedija u novobeogradskoj Ulici aleksinačkih rudara 2, izbegnuta je pukom srećom, kada su se u nedelju obrušile dve betonske ograde terasa.

Stanarka Slavica Bogdanović kaže da je u trenutku kada su se sa osmog sprata odvalile dve betonske ograde, izgledalo je kao da se ruši cela zgrada. Nije ni čudo kada je svaka teška više od tone. Na svu sreću, u tom trenutku na stazi nije bilo prolaznika i dece koja se obično igraju na travnjaku.

- Sedela sam za kompjuterom i radila. Računar je pored prozora i odjednom sa začula lomnjavu drveta i krajičkom oka sam videla da se drvo srušilo posle čega se začuo prasak. Izašla sam na prozor i videla ogradu od terase. Tek tada sam i uplašila i upitala se da li je neko povređen, da li je neko stajao na terasi ili šetao - navodi Bogdanovićeva.

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)