I NAS JE PREVARILA: Baka koja prosi u Knezu je prevarant, ne može joj niko ništa!

U Gradskom centru za socijalni rad kažu da su pokušavali da pomognu starici Milki Bosanac, ali da je ona to bez objašnjenja odbila. Komšije tvrde da sa sinom i snajom živi na Dorćolu, daleko od siromaštva

Starica Milka Bosanac, o kojoj je Telegraf.rs pisao pre nekoliko dana, samo je jedna od mnogih varalica koje svakodnevno varaju građane u centru Beograda i koja koristi dobru volju građana kako bi zaradila pristojnu sumu dinara o kojoj mnogi zaposleni u našoj zemlji mogu samo da sanjaju!

Ova starica je zahvaljajući svom izgledu i uverljivoj priči, uspela da prevari i našu ekipu, koja je htela da joj pomogne kako bi dobila srpsko državljanstvo, kao i materijalnu pomoć kako bi lakše podnela zimu koja predstoji, kao i sredstva koja bi pomogla u lečenju njenog teško obolelog sina.

Međutim, prevara je brzo razotkrivena.

Želeći da se upoznamo s detaljima njenog slučaja i uverimo se u istinitost njenih tvrdnji, kontaktirali smo Gradski centar za socijalni rad, odnosno filijalu ove organizacije u opštini Stari Grad.

Tu nas je sačekala priča, tačnije istina o njoj, kao i o mnogim prosjacima koji svakodnevno "ordiniraju" centrom prestonice i izmamljuju novac od prolaznika, koji, sažaljevajući se nad njihovim izgledom, nesvesno učestvuju u poslu koji je u poslednje vreme u procvatu.

- Ma kakva crna pomoć, pa ona živi bolje od tebe i mene! Tu joj je i sin, snaja, ima troje unučadi. Imaju čak i auto. Ujutro pre nego što ode da prosi, prodaje novine po Dorćolu, pa tek onda ode na "smenu" u Knez Mihailovu ulicu. Ima naviku da non-stop dovlači u kuću u koju živi stare i bespotrebne stvari, pa se oseća težak smrad odatle - kaže jedan od komšija u Gospodar Jeveremovoj ulici.

Telegraf je pokušao da stupi u kontakt i sa Milkom Bosanac, ali ona nije želela da priča za naš portal.

(Telegraf.rs)