Mikić ubijen zbog sumnjivih poslova na Malti? Moćnom igraču hteo da otme posao, pa ga likvidirali!

Ubica je bio profesionalac, maskiran i odlično pripremljen, i nije ostavio nikakav trag, a veruje se da je napustio Srbiju

Graevinski preduzimač Aleksandar Mikić (32) koji je preksinoć izrešetan u mafijaškoj sačekuši u centru Leskovca, najverovatnije je ubijen zbog jednog krupnog posla koji je nedavno u tajnosti pripremao na Malti.

Ubijeni biznismen iz Leskovca pre 7 godina bio umešan u otmicu? Otkriven razlog likvidacije Aleksandra Mikića!

Pretpostavlja se da je Mikić nekom moćnom igraču u inostranstvu hteo da otme posao ili deo tržišta , zbog čega je i naručeno njegovo ubistvo.

Ubica je bio profesionalac, maskiran i odlično pripremljen, i nije ostavio nikakav trag, a veruje se da je napustio Srbiju.

- Snimak sa sigurnosnih kamera pokazuje trenutak kada on seda za volan. Odmah zatim, automobilu je prišao muškarac sa kapuljačom, koji je vešto zaklanjao lice od kamera, što znači d aje prethodno dobro osmotrio teren. Potom je kroz otvoren prozor ispalio 16 metaka u Mikića i udaljio se - navodi izvor informera.

Kada je ušao u posao sa izgradnjom stam8benih objekata, u dva navrata je bio upozoravan da se mane tog posla, čak je prošle godine bio dva puta javno ponižen kada je pretučen usred daan u jednom kafiću i još jednom mane tog posla.

Mikić, inače, ima dosije u policiji zbog iznude, oružja i nanošenja povreda, a Mikićevi prijatelji su šokirani što je ubijen u mafijaškoj sačekuši.

(Telegraf.rs/Informer)