Ubijeni biznismen iz Leskovca pre 7 godina bio umešan u otmicu? Otkriven razlog likvidacije Aleksandra Mikića!

Obavešteni izvori iz različitih struktura smatraju da je u pitanju ubistvo koje je izveo profesionalac, neko ko je, najverovatnije, došao sa strane

  • 8

Aleksandar Mikić iz sela Rudare kod Leskovca, koji je ubijen u Leskovcu, bio je umešan u otmicu lokalnog dilera pre više od sedam godina.

Ovo je biznismen koji je sinoć izrešetan u Leskovcu: Ubili ga ispred njegove zgrade, pa zapalili automobil da sakriju tragove?! (FOTO)

Taj sudski postupak je još uvek u toku ali dobri poznavaoci prilika i ljudi iz kriminalog miljea u Leskovcu ne dovode ubistvo u vezu sa ovim slučajem.

- Obavešteni izvori iz različitih struktura smatraju da je u pitanju ubistvo koje je izveo profesionalac, neko ko je, najverovatnije, došao sa strane - navodi se.

Mikić je ubijen u svom automobilu.

- Izvori navode da snimak sa sigurnosnih kamera pokazuje trenutak kada on seda za volan , ubrzo, automobilu prilazi nepoznati muškarac koji ima kapuljaču na glavi i zaklanja lice od kamera, i u njega, kroz otvoren prozor, ispaljuje petnaest metaka. Ubrzo zatim zapaljen je automobil kojim je, tvrde izvori Jugpressa, ubica sa onima koji su ga čekali došao do zgrade u kojoj Mikić živi - dodaje se.

Foto: Facebook/Aleksandar Mikic

Tridesetdvogodišnji ubijeni mladić je pokušavao da se bavi građevinskim poslovima, renovirao je i nadogradio nekoliko stanova na jednoj kući u Leskovcu.

- Izvori navode da je novca dobio posle povrede na utakmici, ranije je igrao fudbal, i da mu je u dva navrata jasno stavljeno do znanja da ne pokušava da se meša u tuđe poslove. Dodaje se da su ga lokalni igrači na toj sceni upozorili i ponizili kada je prošle godine dobio batine u sred bela dana u kafiću Safari i još jednom kasnije.

- Međutim, sve to, kažu, nije povod za njegovo ubistvo već sumnjaju da je motiv povezan sa poslovima u koje je, kažu, želeo da uđe i zbog kojih je nedavno, po pet-šest dana, boravio na Malti i u Nemačkoj - zaključuje se u tekstu jugpressa.

(Telegraf.rs/jugpress)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пацифиста

    11. septembar 2017 | 17:42

    7 година се развлачи предмет отмице ! ? Или је крив или није. Покажњавати судије који су водиле тај процес.

  • Saj

    11. septembar 2017 | 16:53

    biznismen????idi begaj

  • Uroš d'dorf

    11. septembar 2017 | 19:49

    BIZNISMEN!!!ha ha.jel je to neka nova reč u srbiji ili...PAZI BIZNISMEN.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA